LinkLife meest gestelde vragen

LinkLife meest gestelde vragen


Kan ik zien welke pagina's al bestaan?
Ja, op iedere pagina staat bovenin het menu-onderdeel "Je eigen startpagina". Als u hierop klikt kom u in het beheergedeelte van de site. Via de link: "Pagina nog vrij?" kunt u kijken of een pagina al bestaat.

Moet ik ook WWW voor mijn naam hebben?
Nee dat is niet nodig, alleen de naam van uw pagina komt voor 'linklife.nl'.  Een  voorbeeld,  u  vraagt een pagina aan met de naam "kaartenmaken" dan wordt de URL  (datgene wat u in de adresbalk moet typen)  "http://kaartenmaken.linklife.nl". Spaties mogen niet worden gebruikt in de naam van de pagina of underscores ( _ ). Wilt u toch bijvoorbeeld iets met twee woorden gebruiken, gebruik dan een streepje bijvoorbeeld kaarten-maken dan wordt uw nieuwe pagina vindbaar onder de naam http://kaarten-maken.linklife.nl. De minimale lengte voor je paginanaam is 4 tekens.

Hoe maak ik een pagina aan?

Door op "Je eigen startpagina"te klikken komt u in het beheer scherm. Hier kunt u direct uw gegevens opgeven om de pagina aan te maken. Als dat klaar is wordt er een activatiecode naar uw email adres. Hierop dient u te klikken om de aanvraag af te ronden.

Mag ik een sex gerelateerde pagina aanmaken?
Nee, op linklife.nl is dat niet toegestaan, LinkLife is gratis en daarvoor moeten wij toch enige inkomsten verwerven. Voor deze inkomsten is het noodzakelijk dat we een aantal reclames plaatsen van Google Adsense. Als er op een pagina aanstootgevende teksten of afbeeldingen staan zal Google onmiddelijk de advertenties stopzetten en kan ook het account met de adverteerder in gevaar komen.

Hoe beheer ik mijn site?

Via het beheer menu kunt je inloggen. Typ hier je login (het eerste woord van je site) en je wachtwoord. Als het inloggen gelukt is drukt op op "Klik hier om verder te gaan." om uw site te beheren.

Hoe pas ik de kleuren aan?
In het beheer menu kiest u "instellingen" Hierin kun je de kleurcode aanpassen. Ook vind je hier de velden om de zoekwoorden en de pagina titel aan te passen.

Kan ik een banner verkopen op mijn site?

Ja. Je kunt een banner op je site plaatsen via de "banner" optie in het beheer menu. Wel dien je de afbeelding zelf ergens te hosten.

Hoe voeg ik rubrieken toe aan mijn pagina?

Eerst moet u inloggen. Daarna kies je de editor in het beheer menu. Hierin kunt u links in het menu rubrieken aanmaken.

Hoe zet ik links onder de rubrieken?
Onder elke rubriek komt een linkje "link toevoegen" Hiermee voeg je dus een link toe onder een rubriek.

Hoe verwijder ik links?

Achter elke link en rubriek staat een kruisje. Hiermee verwijdert u rubrieken of links van de pagina.

Ik wil mijn rubrieken verplaatsen op de pagina?
Dat is mogelijk,  als u bent ingelogd kunt u via de editor de rubrieken verplaatsen. Onder elke rubriek staan pijltjes waarmee de rubriek verschoven kan worden.